Bef 1688 - Bef 1771 (< 83 years)
-
Name |
Goro Berdonsdatter Offigstad |
Born |
Bef 29 Jan 1688 |
Offigstad, Tretten, Øyer, Oppland, NO [1] |
Christened |
29 Jan 1688 |
Tretten, Øyer, Oppland, NO [1] |
Gender |
Female |
Died |
Bef 28 Mar 1771 |
Bjørnstad øvre, Øyer, Oppland, NO [2] |
Buried |
28 Mar 1771 |
Tretten, Øyer, Oppland, NO [2] |
Person ID |
I1029 |
oyerslekt |
Last Modified |
4 Sep 2006 |
Family |
John Jenssen Biørnstad, b. Bef 06 Jan 1684, Bjørnstad øvre, Øyer, Oppland, NO , d. Abt 1719, Bjørnstad øvre, Øyer, Oppland, NO (Age > 34 years) [3] |
Married |
08 Jul 1714 |
Tretten, Øyer, Oppland, NO [4] |
Children |
| 1. Ole Johnsen Biørnstad, b. Bef 17 Jun 1713, Bjørnstad øvre, Øyer, Oppland, NO , d. Bef 01 Nov 1792, Hong, Tretten, Øyer, Oppland, NO (Age < 79 years) |
+ | 2. Ouden Johnsen Biønstad, b. Bef 17 Jun 1713, Bjørnstad, Øyer, Oppland, NO , d. Bef 28 Oct 1786, Bjørnstad, Øyer, Oppland, NO (Age < 73 years) |
+ | 3. Jens Johnsen Biørnstad, b. Abt 1716, Bjørnstad øvre, Øyer, Oppland, NO , d. Bef 12 Sep 1784, Bakken, Øyer, Oppland, NO (Age < 68 years) |
+ | 4. Guri Johnsdatter Bjørnstad, b. Bef 03 Apr 1718, Bjørnstad øvre, Øyer, Oppland, NO , d. Bef 20 Sep 1789, Hougen, Øyer, Oppland, NO (Age < 71 years) |
|
Last Modified |
10 Aug 2006 |
Family ID |
F458 |
Group Sheet | Family Chart |
-
Event Map |
|
| Born - Bef 29 Jan 1688 - Offigstad, Tretten, Øyer, Oppland, NO |
|
| Christened - 29 Jan 1688 - Tretten, Øyer, Oppland, NO |
|
| Married - 08 Jul 1714 - Tretten, Øyer, Oppland, NO |
|
| Died - Bef 28 Mar 1771 - Bjørnstad øvre, Øyer, Oppland, NO |
|
| Buried - 28 Mar 1771 - Tretten, Øyer, Oppland, NO |
|
|
Pin Legend |
: Address
: Location
: City/Town
: County/Shire
: State/Province
: Country
: Not Set |
-
Sources |
- [S5315] ØKB 1, Øyer og Tretten Historielag, ISBN 82-7275-080-0., 17 (Reliability: 3).
- [S5316] ØKB 2, Øyer og Tretten Historielag, ISBN 82-7275-080-0., 238 (Reliability: 3).
- [S1353] Skifte 20.03.1719 (Reliability: 2).
- [S5315] ØKB 1, Øyer og Tretten Historielag, ISBN 82-7275-080-0., 65 (Reliability: 3).
|
|
|